Diéta PescetarianPescetarianism egy diéta, amely egy ember eszik, bármilyen kombinációban a zöldség, gyümölcs, dió, bab, hal vagy tengeri, de nem eszik emlős vagy madár. Néhány pescetarians eszem tojást, tejtermékeket, míg mások nem. A legfrissebb Merriam-Webster Inc.’s szótár tartalmaz egy új bejegyzés pescetarian, amelyek meghatározzák, mint a “vegetáriánus, akinek a diéta magában foglalja a hal.” A szó maga ötvözi az olasz szót, hogy “pesce”, ami azt jelenti, hogy hal meg az angol szót, hogy “vegetáriánus”. A legtöbb vegetáriánusok nem esznek halat, akkor nem fogja figyelembe venni pescetarians, hogy igaz legyen vegetáriánusok ellenére minden szótár vagy a szó eredetét.

Néhány pescetarians lásd a diéta, mint egyfajta félig ház a módja annak, hogy egyre vegetáriánus vagy akár vega leszek. Úgy döntenek, hogy “végig” egy csapásra. Sokan azt hiszik, hogy a halak fogyasztása egészségesebb, mint húst enni, mely nem tartalmaz nagy mennyiségű telített zsírok. Evés néhány fajta hal emelje fel a HDL (nagy sűrűségű lipoproteinek) szinten, de ne feledje, hogy egy másik neve HDL – “jó koleszterin.” Vannak, akik azt állítják, hogy a HDL-véd a szív-érrendszeri betegségek. Egy másik előnye a halat, főleg olajos hal, a növekedés az omega-3 zsírsavak, azt mondta, sok csökkenti a szívkoszorúér-betegség, a rák, különösen a mell -, vastagbél, prosztata rák. A sötét oldalon, hal tartalmazhat méreganyagokat, mint a higany, a Pcb-k.

Néhány pescetarians érzem, sokkal inkább elfogadható, hogy ölni s enni, hal, tenger gyümölcsei, mint megölni, illetve megenni szárazföldi állatok, a madarak. Az egyik érv áll beállítása spektrum az állatok elől a mikrobák, hogy a főemlősök, azt a hatást, hogy szinte senki nem ellenzi, hogy megöli a mikroorganizmusokat, illetve, hogy a halak közelebb mikrobák, mint nekünk, vagy a simian barátok. Egy másik érv szerint a környezeti hatások, az evés, talán emelése, hal, tenger gyümölcsei sokkal kisebb, mint a hatását emeli marhákat piacra.

Sok pescetarians azt állítják, hogy a hal, ellentétben az emlősök, madarak, nem érez fájdalmat.

A tudományos bíróság még nem ez a kérdés. A legtöbb állat fogyasztott Észak-Amerikában merültek fel a piacon. Másrészt, a legtöbb hal, tenger gyümölcsei ingyenes-tartományban. Továbbá, hal, tenger gyümölcsei van szükség, hogy kevesebb ételt / ehető font, mint az állatok, a madarak. Szóval lehet, hogy a “pazarlás” kevesebb kalóriát az éhes bolygó eszik halat, a tenger gyümölcseit. http://fitnesskiralyno.info

Egy 2006-os amerikai Egyesült Nemzet Food and Agriculture Organization című jelentés az Állatállomány Hosszú Árnyéka becslése szerint az állatállomány vagy a felelős mintegy 18 százaléka a globális felmelegedés hatása, nagyobb hozzájárulást, mint okozta transzfer. Állatállomány termelnek metánt részeként az emésztési folyamat során, valamint a trágyát tartalmaz nitrogént. Továbbá, a legelő azt jelenti, hogy az erdőirtás. Egy hal diéta jelentősen csökkenti a globális felmelegedés tényezők. Azonban a túlhalászás elpusztította sok természetes élőhelyek, valamint a haltenyésztés is komoly környezeti hatás.